EMPRESA ESPECIALISTA EN TANCAMENTS D’ALUMINI I PVC

Brullvidres destaca com a empresa diferenciada en instal·lació de tot tipus de tancaments d’alumini i PVC.

Tancaments simples, tancaments amb pont tèrmic (altament aïllant), tancaments de PVC. Conegui també les noves finestres amb Canal 16 per al màxim aïllament.

Intal·lació de mallorquines i mosquiteres.

La diferenciació es troba en el compromís i la qualitat del producte,  els terminis, la innovació dels seus projectes i en la prestació d’un servei altament especialitzat, preservant sempre la qualitat i aconseguint així, la satisfacció total dels nostres clients.

Brullvidres és apta per a projectar i executar, des d’obres convencionals fins a la més sofisticades i complexes, comptant per a això com un equip humà d’alt nivell tècnic.

Tancaments d’alumini i de P.V.C  d’excel·lent qualitat i de gran resistència al banc de proves (al vent, a l’aigua i a les condensacions). Utilitzem els millors materials d’acord amb la normativa de permeabilitat a l’aire, estanqueïtat a l’aigua i resistència a la càrrega del vent.

Aïllament de pont tèrmic R.P.T (pont tèrmic) :  aconsegueix un excel.lent nivell d’aïllament de l’exterior. Podrà escollir entre una àmplia carta de colors.

Aïllament en PVC:  aconsegueixi uns nivells òptims d’aïllament amb el nostre PVC EKOSOL. Podrà escollir entre una àmplia carta de colors.

PRODUCTES:

·Tancaments.  Podrà triar entre moltes possibilitats de tipus d’obertura, la que més s’ajusti a les seves necessitats. Obertura practicable, oscil·lobatent, plegable, pivotant, basculant, etc.

·Mallorquines. Sistema practicable, plegable o corredissa. Lama fixa, mòbil o cega.

·Porticons d’alumini.  Diferents dissenys i acabats.

·Persianes. Accionades amb cinta o bé motoritzades.

·Plafó porta d’entrada.  Panells d’alumini amb tot tipus de decoració i colors.

·Mosquiteres. Protegeixi el seu habitatge de mosquits i insectes amb les més modernes mosquiteres.

·Tanques de jardí. Gran ventall de tanques de jardí.

·Ballestes. Protegeixi el seu habitatge o negoci amb el sistema de tancament de ballesta. Podrà triar entre diversos dissenys.